-
Kategorie
- Bakalie
- Cukier, Melasa, Słodziki
- Dla dzieci i niemowląt
- Dodatki do żywności
- Dżemy, powidła, konfitury
- Herbaty
- Kakao
- Kasze, Ryże, Makarony
- Kawy
- Kisiele i budynie bezglutenowe
- Kosmetyki naturalne
- Kuchnia azjatycka
- Mąki
- Miody i produkty pszczele
- Mleko BIO, deserki
- Octy
- Oleje i Oliwy
- Oliwki
- Płatki, Musli
- Produkty bezglutenowe
- Produkty dla diabetyków
- Przekąski
- Przetwory warzywne i owocowe
- Przetwory rybne
- Przyprawy
- Rośliny strączkowe
- Soki, Syropy i Napoje roślinne
- Superfoods
- Suplementy
- Zdrowe słodycze
- Ziarna
- Zioła
- Zupy i dania gotowe
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Sól czarna himalajska drobno mielona 1kg
- ORLEN Paczka 13.99
- Paczkomaty InPost 14.99
- Kurier Inpost 21
- Kurier DPD 22
Sól Kala Namak jest orientalną indyjską przyprawą o chrakterystycznym zapachu i jajecznym smaku, używana głównie w kuchni indyjskiej. Sól KALA NAMAK powstaje poprzez wyprażenie soli himalajskiej w temperaturze około 800 st C z węglem drzewnym z rośliny Amla oraz z owocami tegoz drzewa. Przetopienie soli zamienia siarczan zawarty w surowcu w siarczki co nadaje jej charakterystycznego smaku i zapachu.
Sól Himalajska spożywcza jest solą Niejodowaną, według przepisów prawa nakazujących jodowanie soli, aby zapobiegać niedoborowi jodu, nie jest zalecana do bezpośredniego spożycia.
Dane producenta
Żaneta Wenda "ProWend.com"
Zawadka, ul. Pszczelarzy 11
34-100 Wadowice
Poland
sklep@swojskapiwniczka.pl
-
Polecamy
-
Produkty podobne